A-

Hejsanhej. Har nu kommit hem till pappa, lekt lite med felix och träffade Charlie också. Orkar inte skriva så mycket, har jätte huvudvärk, sticker till bara jag rör ögonen. Och varm känner jag mig också, men kanske bara inbillar mig för de hade inet suttit fel med lite feber för att få vila från skolan några dagar. Fast ändå så är de inte kul att vara sjuk heller.
Har iallafall tre timmars rast i morgon efter andra lektionen så jag och Frida hade tänkt att äta på Karma på den rasten. Är inte så god mat i bamba imon och vi behöver mat för båda går till halv fem i morgon med Trafikkunskap som är sista lektionen, och de är inte kul när det är tyst och magen kurrar högt, de har jag erfaren heter av, ha-ha.
Nu hade jag iallafall tänkt att ta en dush i vårt omgjorde badrum, sjukt snyggt med Stor dusch sak där vattnet sprutar ut.
Hade fint alla (:


XOXO

A-

Hallååja! Det var trevligt på fisketuren idag. Hade kunnat varit bättre om vi hade fått fisk och om det inte var så kallt. Men de har vi lärt oss till nåsta gång i så fall. fick gå riktigt långt både dit och på hemvägen, inte nog med att vi gick fel först också. Imorgon är det dags för skolan igen med, och jag flyttar till pappa i två veckor.
Ska nu ta ich göra i ordning mig inför kvällen.
Godnatt och sov gott sötnosar


XOXO

A- Fiska haha

Tjooooo blogggen! Hade en rätt händelsefylld kväll/natt igår, kom hem runt fyra halv fem med. Hinner Inte bli så långt inlägg, snackade just med Tobbe så nu ska jag, Maja, Tobbe och Crigge åka och fiska,haha. Så Maja kom hit till mig och nu gör hon mackor vi ska ha med oss, vi har inte ätit frukost än.
Men vi hörs senare, ha en trevlig dag :D


XOXO

M- gårdagen

Hej alla! Hade ni en bra kväll igår?
Våran startade med pizza och kolla film, sen vid ellva-tiden så fick vi reda på att det skulle vara lite "fest" eller krök typ. Hellre det än att sitta här tänte vi. Så jag, Andrea och Johanna tog bussen ut till onsala. Vi kom dit men det var väldigt dött, typ alla hade dragit av olika anledningar när vi kom, så vi gick därifrån ganska snart.  Så mötte vi upp Anton och hans kompisar och så tog vi bussen hem till någon av dom och så krökte vi lite där. Bjöds på några riktigt roliga skratt denna kvällen, och har många "fina" kort och en väääldigt vacker film, men den kommer aldrig att hamna här, hehe. Eller vad säger du Andrea? ;) Sen var det dags att ta bussen hem, och det hände en så grymt jävla läskig sak då, vi sprang för våra liv typ hehe, tillbaka till hans kompis. Men sen gick vi tillbaka ändå, ville ju inte missa sista bussen. Var väl hemma ungefär vid fyra-tiden igen och då gick jag rakt till sägs.

Kommer nog lite bilder senare!


XOXO

A&M- ?

Varför funkar inte Statistik-sidan? Den funkar inte för oss iaf, funkar den för er? (:


M- lördag

hej&hallå alla!
Igår så gick ju jag och andrea som sagt och hyrde film, Bert & Rosa the movie, så det blev att kolla på Rosa imorse när vi vaknade, ganska bra film ändå. Har inte hunnit med så mycket mer än idag förrutom att vi bådat har tagit oss varsin dusch. Så nu sitter jag här och är datanörd i andreas stora säng, medans Andrea städar för fulla muggar. Skönt att jag redan städat mitt rum så slippar jag tänka på det iallafall.
Vad händer idag då folket?
Vi har lite olika förslag, antingen ska vi dra på någon fezt eller så ska vi träffa anton och några och kröka eller åka in till lindome med frida och niklas och kröka med dom och några fler, vi har ingen aning hur det blir faktiskt. Men hoppas vi och ni får en bra kväll iallafall (:


XOXO


A&M- BERT

hej alla trötta, Maja sover hos mig inatt och vi har just kollat på Bert, haha. Han är sjukt skön! Riktigt rolig faktiskt. Finns att hyra på hydro för 19kr.
De blev ingen fest idag, lite tråkigt men hoppas på det i morgon då. Vi hade tänkt att gå och lägga oss nu, helt slut är vi. Jobbigt nu när skolan är igång.
Sov så gott alla så hörs vi i mon! Godnatt




XOXO

A- Isn't it obvious

Älskar denna låt just nu! :D

http://www.youtube.com/watch?v=irXg3vwaDig

M- shopping

halli-hallå. Blir ett kort inlägg för min pappa kom just hem med Kinamat kanske skriver mer sen, men tänkte ladda upp dagens outfit och mina nya inköp som jag gjort idag.



jag idag:
kofta - ginatricot                                                                   
vittblommigt linne - bikbok
kbästrumpor - Lindex     
-------------------------------------------------------------------------
                                                


svart tunika från Tessie, 399kr
--------------------------------------------------------------------------



tröja från Zara, 199kr


XOXO

A-

Goddag, Kom hem för inte så längesen. Jag och Maja var ju i göteborg och så, jag hittade en fin navelpiercing och maja hittade två jättefina tunikor/tröja (bilder kommer). Var där en stund men orkade inte mer sen så vi tog tåget hem efter bara några timmar. Blir nog ingen fest ikväll tyvärr, men kanske att vi träffar några eller bara har en filmkväll här hemma. Kan också vara skönt ibland, men är verkligen taggad på att gå på fest faktiskt.
Jag sitter och väntar på att Maja ska ringa, hon städar just nu, så vi kan ta reda på vad som kommer att hända ikväll.
Men vi hörs inatt eller i morgon (:


XOXO

A-

Godmorgon :) Sitter och äter korv och avokado till frukost, har svårt att äta vanlig frukost så äter typ korv och sånt till frukost haha. Ska snart dra iväg till skolan, Emma kommer vid nio så ska vi ta bussen.
Efter skolan åker jag och Maja in till göteborg och shoppar loss där. Ikväll får vi se vad som händer, om de blir fest eller om de händer något annat. VI hörs senare!


XOXO

A- I hate you and miss you at the same time

halllåååå (: Gick hem lite tidigare från skolan idag, kände mig inte så frisk. Måste också vila upp mig inför helgen om de nu blir fest ,så jag blir frisk någon gång. Hoppas iallafall att de händer något i helgen eftersom att förra inte blev så lyckad, det stod i tidningen också om i lördags, hur en fest urartade och typ sånt.
Sitter vid TVn och kollar på scary Movie 3 nu också, och ks snart ta mig en duch när de är reklam, sen får jag väl försöka lägga mig i bra tid för imon är de skolan som gäller.
Godnatt och sov gott, vi hörs i morgon om vi hinner :)

This time was different
Felt like I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out of my life
Now I'm in this condition
And I've got all the symptoms
Of a girl with a broken heart

M- nyttt

hallelåja bloggen.
Idag började dagen väldigt trevilgt, massagelektion i två timmar, härlig start på dagen det! Fick lära oss att fälla upp massageborden och sen börja massera. Fick reda på att vi ska massera på öppethus när det är dags för skolan att ha det. Kul? Man skulle iallafall få en ascool tröja, woho! Får väl se hur de blir med det. Jag kunde iallafall min läxa - MusculusSternoCleidoMastoIdeus och de andra, bravo till mig.
Sen hade jag två lektioner till tills jag fick lov att gå hem, tog en sväng förbi kungsmässan och köpte mig ett par skor jag har gått och kollat på ett tag , och tänkte innan jag gick dit att om dom finns kvar så köper jag dom. Och gissa vad som stod och väntade på mig så snällt? (: Sen tog jag och andrea bussen hem, och sen jag kom hem har jag typ slaggat hela dagen, fy vad jag är trött. Men nu blir det till att städa med mina krafter som jag hoppas jag fått lite av iallfall. Men innan det ska jag ta och blanda ner en C-vitamin brus i ett glas vatten då jag inte har någon lust att bli förkyld, och om de blir ferre imon så måste jag ju vara på hugget. Både Andrea och Frida går runt och snorar runt mig, så här gäller det att preparera.

                

Jag idag:                                       Skorna jag köpte idag,
skinnjacka - hm                          1100kr på Johanssons
tröja - companys
linne - ginatricot
jeans - Only
Ceonverse


XOXO

M- detta kallas för en rubrik

hallå där bloggen!
idag har det inte hänt så mycket. Efter skolan så hade jag och Frida planer på att ta tåget till Freeport där Andrea och Emma jobbar för att kika och hälsa på. Men Frida kände sig sjuk, och ingen av oss hade egentligen ork, plus att Andrea och Emma sa att det inte fanns så mycket i klädaffären där dom jobbar nu, så de får väl bli en annan gång.
Så istället drog jag hem, gick och la mig och sov en timme, sen poppade jag popcorn och låg och kolla teve en stund.
Imorgon börjar dagen med massage, helt okej om ni frågar mig. Har varit på Kicks och köpt en massageolja som vi behöver ha. Så ni som är sugna på massage sen när jag har lärt mig - ställ er i kön :D
Känner att alla runt omkring mig börjar bli lite småsjuka, smitta inte mig tack. har verkligen ingen lust att bli sjuk nu.
Andrea har ju tagit upp detta om Åre till julen, hoppas verkligen att de lir av, fatta hur grymt kul vi kommer få då. Men det är tal om att min bror och hans flickvän ska med, vet inte hur det är tänkt att alla ska få plats i bilen, men det går väl säkert att ta tåget dit med?
Nu tänkte jag äta, eftersom jag inte har ätit mer än poppcorn och choklad på hela dagen typ, fick så ont i min tand just när vi skulle käka , så de får bli nu isället.
Och förresten, är det bara jag som verkligen HATAR skolmaten?! äckligaste någonsin, nog för att jag är kräsen, men hallå? den är  ju typ som kattmatt. Blä! Tänk ändå om du serverat bättre mat, då skulle ju eleverna orka bättre på lektionerna dessutom.


XOXO


A- tänndalenbilder

ÅÅH!! :D
Fick just reda på att jag kanske ska med familjen Söderström till åre över jul, OM de blir av och om jag får lov att haka på. Skulle vara hur kul som helst. Hon hängde med mig till Tänndalen i mars förra året.
så vi hoppas på att de blir av och håller tummarna HÅRT!
Bara för de kommer några bilder från tänndalen upp också, vi bjuder också på en film som vi gjorde som blev misslyckad men sjukt roligt

Bilderna är sen mars 2008

KLICKA HÄR FÖR ATT SE FILMEN


 Jag och min lillebror Felix, då 1 år.

 Felix

 Jag

 Jag, ser ut som om jag snusar men gör verkligen inte det :P haha äter typ.

 Maja

  Marshmallows :) (?)

 Jag

Majas och min (;

 FRÄSHA TJEJER

 :D



 Jag , Maja


A- I wasted every day

Hallååj alla! Kom just hem från jobbet, hittade en söt enkel T-shirt idag från mongo, och igår drog jag till göteborg för att kolla lite och sedan åka nhem med mamma som jobbar i göteborg. Där hittade jag två tunikor/blusar. Bild får ni någon annan dag. Mitt kamera batteri försvann nämligen i kroatien förra året och har ännu inte köpt något nytt, men de ska jag ordna snart, och då kommer de komma mer bilder för då ska jag försöka ha med den lite överallt.
Annars sitter jag och kollar på Vänner just nu, ska väl ta ett bad och ducha håret senare. Jag börjar tolv i morgon, känns riktigt gott att äntligen få sova ut lite. Har däremot börjat bli förkyld, inte så kul.
Nu ska jag nog ta mig ett varmt bad, hade fint.


XOXO

M- BIG LOVE

http://www.youtube.com/watch?v=TODYL9EV3sw


hejjjjj!
idag har inte hänt så himla mycket kul som någon vill läsa om, så jag återkommer med bättre uppdatering imon, 
Kan väl bara tala om att jag har vartit duktig och läst igenom heeela häftet som handlar om kulturer,
så något har jag ju blivit bättre på iallafall.(Har bestämt mig att skita i de där med maten) Och har också hämtat ut min cykel som vart på lagning, så nu funkar stödet igen.
Gick till skolan till tre ungefär idag, missade bussen så gick in på ica där min bror jobbar och snackade lite med honom,
saknar honom nästan även fast han bor hemma? Ses liksom inte så ofta? Och han är ju trots allt min bror, och jag älskar honom,
han hjälper mig (oftast) om jag behöver hjälp, och förlåt om jag har vart en pain in the ass till syster förrut.
Snart är de bara en vecka till min B-day, då hoppas jag mycket pengar så jag kan shoppa, men också spara till min och andreas planerade resa
för nästa sommar.
och , ja- vi ska fixa en snygg header och en snygg design när vi får tid eller hittar någon snäll människa som kan
hjälpa oss. (:


XOXO

M- saker jag vill ha just nu




kofta från Stella Mc Cartney
klänning från modekungen.se
primeboots


M- våldtäcktskondom?

Läste nu om detta,  typ som en kondom som ska köras upp i muttan ungefär som en tampong, som ska minska fallen av våldtäckter. Tanken är att de små "krokarna" på insidan ska göra så att de gör ont på mannen.
Denna typ av kondom ska börja säljas i Afrika, som ofta blir drabbade av våldtäckter. Men många tror att risken för misshandel kommer att öka då mannen får aggrisioner av smärtan.
Själv tycker jag att det är helt sjukt otroligt galet att kvinnor ens ska behöva bära sådana medel som våldtäcktstrosa eller våldtäcktskondom, jag blir så himla arg, detta är verkligen inte rätt! Eller tillexempel att man inte kan gå i för kort kjol eller klänning, för då ökar risken för våldtäckter.




Men om nu detta är ett sätt att minska våldtäckter så kan det ju vara värt att testa, eller vad tror ni?

A- What’s a life without a dream to hold?

heeejsan bloggen! dålig uppdatering igen, men vi orkar bara inte ibland. Idag va första skoldagen på riktigt, förra veckan va de bara vissa lektioner och vi började på tisdagen, men nu är de igång igen. Ska faktiskt ta tag i skolan och börja plugga, har faktiskt gått bra än så länge, har tagit med mig saker hem långt i förväg och sånt (inte för att vi har haft så mycket än men lite saker). Ska försöka hålla i de nu.
Annars har jag inte gjort så mycket idag, kom hem rätt sent från skolan och har haft huvudvärk ett bra tag med, ska försöka ta mig i säng tidigt, börjar tidigt i mon med språk så medans jag sitter och lider själv på tyskan (med ny lärare och så) så ligger maja hemma i sängen och sover, lite avundsjuk får jag nog erkänna. Fast rätt gött ändå att jag börjar tolv på torsdagarna, så där får jag njuta.
Nä nu orkar jag inte mer, men slänger upp en bild på en S N Y G G kille som man inte skulle tacka nej till.




XOXO


A- ingen kul kväll

Väldigt lyckad kväll igår, Maja kom till mig efter att hon jobbat och frida kom runt sex typ, vi beställde pizza med en gång och åt, drack och prata lite. Vi hade lite förfest med några spel och så. Min syster var också med. Vid halv nio, nio mötte vi upp Anton som sa att vi skulle upp mot Varla. VI hade först tänkt ta bussen men på stationen är de alltid poliser och vi ville inte riskera att bli av med drickan så vi valde att gå. Vi gick i år tills sebbe och hans kompis kom och mötte osss och sa att vi skulle gå ännu längre. Vi va då redan helt slut och fötterna värkte.
När vi närmade oss så kom lite folk på sina moppar och sebbe sa att dom hade varit på festen så vi trodde att alla hade dratt nu. Men när vi nästan va framme så kom en ambulans och körde upp på infarten och någon sa att en tjej hade fått ett astma anfall för att hon hade rökt. Vi gick upp till huset där de va massa folk och vi va rätt taggade. Men när vi står utanför huset så kommer en kvinna springandes och skrikandes upp mot huset, hur arg som helst. De va tydligen hon som hade festen, hennes mamma. Hon skrek att alla skulle ut så de va bara att börja traska hemmåt igen.
Min systers kompisar skulle någonstans så vi drog med men alla va små och de va inte så kul så jag, maja och frida gick mot mcdonalds där en massa hänger alltid. vi gick in och köpte en liten pommes var så satt vi och snacka. Johanna kom lite senare och några till sen. Vi fråga en massa om  någon visste nånstans man kunde dra till men ingen visste. Så de slutade att vi gick hem till mig och frida blev hämtad och sen stack maja hem.
INGEN KUL KVÄLL !!

Lite bilder på oss innan kommer lite senare när maja skickar dom till mig.

Jag är också väldigt nöjd med min hårfärg, jag färgade ju de i fredags. Jag använde mig av MOOD Scandinaviancare Nyans tio, mörkbrun. Har hört mycket bra om MOOD och den har fått bra betyg. bild på resultatet får ni senare de med.



XOXO


M- jobbb

Hej och förlåt mig för kass uppdatering, men har inte kännt att jag har haft tid!
Sen igår när jag slutade skolan har jag nästan jobbat hela tiden, då jag inte har sovit förstås.
Jobbigt Ja, men när lönen kommer är de glömt liksom. Har ätit lite yougurt nu och ska snart packa
ihop lite grejer som jag behöver tills ikväll och sen kila äver till house of Lundkvist/Bengtsson. Vad händer för er ikväll då? Själva ska jag, andrea och frida möta upp Anton och Sebbe ikväll för att sen dra på ferre, kommer nog bli bra.

Och hur har det gått med min och Andreas duktiga vecka då? Jo, vi har varit duktiga vif frukosten och bara ätit smoothie varje dag, men sen har det gått utåt. Ben & Jerrys, godis, amerikanska pannkakor, fikat, usch och fy på oss!!
Plus att festen ikväll kommer nog inte göra oss bra (dock sa vi att alkohol var tillåtet under helgen)
och dessutom ska vi käka pizza med Frida innan, men vi får väl se till
att dansa tillräckligt mycket ikväll för att bränna lite, hehe . Har ju inte tränat en enda gång heller på hela vekcan, illa.

Härom kvällen så spelade jag och Andrea "pratmakarna" med mina päron, och vi vann faktiskt trots att Andreas hjärna bara räknas som en halv, (skämt) . Ett gott skratt fick vi oss när jag skulle beskriva ordet "kassa" så sa jag:
Det jag sitter och jobbar i.
A: Stol
M: Nej, jag sitter i det
A: Rullstol!
minns inte om vi skrattade för mkt så vi aldrig klarade de, eller om andrea tillslut fattade att jag inte är handikappad?

Men nu måste jag faktisk skynda mig iväg, ha en fin kväll!


XOXO

A-

Godmorgon alla!  Hade tänkt sova ut men vaknade tidigt och såg en spindel i taket som kunde ramla ner i min säng så jag kunde inte somna om, haha dumma spindel. Så jag gick upp och åt frukost och sa åt mamma att ta ner spindeln och slänga ut den, men va för pigg för att gå och lägga mig igen sen. Ska ta en dush och raka benen nu med. Sen vid två slutar maja så ska hem till henne och fixa lite småsaker och sen kommer frida hit med. Så idag får ni en bild på mig maja och frida sen i julas typ. 

 

Maja , Jag , Frida


XOXO

A- Ny hårfärg

Förlåt för dålig uppdatering i dag, men vi har inte haft tid faktiskt. Var i skolan till tre i dag sedan gick jag, Maja och frida till kungsmässan och så. Sen fick vi ta kvart i fyra bussen hem för maja skulle börja jobba vid fem så vi fick skynda hem, hon lagade mat fort till henne och jag packade mina saker. Jag flyttar hem nu i helgen, blev lite jobbigt att vara där när hon ska jobba hela helgen. Så nu är jag hemma hos mamma, har inte varit här på fem veckor typ.
Bor alltid två veckor hos mamma sen två veckor hos pappa och så håller det på. Fast nu på sommarlovet så bor jag fyra veckor istället hos båda.
Men nu så hoppade jag just ur badet, har också färgat håret igen. Va inte så längesen men kände att det behövdes och ville ha de lite mörkare, så nu är det svart typ. Blir nog bra, bild kanske ni får i morgon.
Imorgon är det fest också, så taggade till 100 är vi redan nu.
Nä, nu orkar jag inte skriva mer. Ha de fint!!


XOXO


A- Amerikanska pannkakor

Goddag alla
Kom hem för en stund sen och lagade Amerikanska pannkakoar, riktigt lyckade blev dom. Vi kom dock på att vi skulle tagit kort och lagt ut på bloggen just när vi skulle trycka i oss den sista pannkakan, bra gjort. Men vi snodde en bild från google så bild får ni, och recept får ni också.

2 1/2 dl vetemjöl  2 tsk bakpulver  1/2 tsk salt  1 msk socker  2 1/2 dl mjölk  2 msk smällt smör eller smör till stekning  1 ägg

blanda alla torra ingredienser först och sedan tar ni mjölk, smör och ägg.

2 ½ dl vetemjöl

2 tsk bakpulver

½ tsk salt

1 msk socker

2 ½ dl mjölk

2 msk smält smör + smör till stekning

1 ägg


M- ajajaj!

HEJ BLOGGEN
idag var jag så duktig så, gick på massagen iallafall. Vi fick lära oss att massera "klassisk massage" och lära oss lite muskler på latin, blir nog en bra kurs tror jag. Men efter ett tag var jag tvungen att kila till tandläkaren för att dra ut en liten tand, gick bra men nu såhär efteråt så gör de ont. Dock gick jag inte tillbaka till skolan eftersom jag var helt svullen i halva ansitktet. Försökte äta min Ben & Jerrys Pish food förrut, men fick ta bort dom hårda choklad-bitarna för har ont i hela överkäken.
Nu kom Andrea just hem från skolan och vi ska laga amerikanska pannkakor som jag ska försöka trycka i mig.
hörs sen!


XOXO


dagens outfit



Maja idag:
linne  -  BikBok
tröja -  OddMolly
jeans  -  Only
skor  -  Converse
väska  -  Wass'ens
smycken  -  UVX, Pearls For Girls, DIDDI


XOXO


A-presentation

Nu hade jag tänkt berätta lite om mig. Har inte kunnat göra det tidigare för skulle till jobbet direkt efter skolan så fick skynda direkt till tåget. Jag jobbar i en klädbutik på freeport som ligger vid hede i kungsbacka. Company Outlet heter butiken och är butiken rakt fram vid huvudentren.

namn: andrea josefine lundkvist
ålder: 17
bor: kungsbacka
familj: mamma, pappa, syster, bror, bror
husdjur: inga, har haft kanin och marsvin ( och hoppande bönor ) :P
skola: går i tvån på Elof Lindälvsgymnasium , på programmet samhäll. 
detta gör jag på fritiden: umågs med vänner, festar, går i stan, jobbar, (kan väl lägga till handbollen också, som jag ska ta tag i igen , och börja träna 1gång i veckan)

Kan vara samma svar som maja hade men dom stämmer på mig med och orkade bara inte skriva om på annat sätt.
 
Vi har också varit dåliga i dag, vi skulle ju ha en nyttig vecka, men vi va just och köpte godis som vi nu sitter och maskar i oss med dåligt samvete. och nu ska vi också spela MarioParty på tvspel haha. så bild kommer senare och dagens outfit med :)


XOXO


M- skäms på oss

hejhejhallå bloggen!
Ännu en dag avklarad i skolan, hade typ tre lektioner idag, började första lektionen med att komma försent, bra intryck med den nya lärarna för oss, men fint folk kommer alltid sent eller vad säger man!? 
Och det är så typiskt att vädret ska sluta regna och solen börja skina nu när skolan drar igång, inte sant?
Efter skolan stack Andrea och Emma raka vägen till sitt jobb, så jag och Frida bestämde oss för att ta en sväng på kungsmässan och sedan satte vi oss på Espressohouse och tog varsin mudkake(?), fast vi lovat varandra att aldrig mera köpa den, men idag var den tro de eller ej, faktiskt ganska så god. Men dålig är jag som inte kan hålla mig ifrån sötsakerna. Andrea och Emma skulle äta kakor på jobbet, så jag hade min egna tillåtelse, hehe. Sen när jag satt på bussen hem så smsade jag lite med andrea, och vi kom överens om att när hon slutat så kommer hon hit och så ska vi gå och handla något gott till ikväll, dåliga är vi - jag vet, menmen.
Imorgon har Andrea den skiten sovmorgon till typ 1 eller nåt :O själv börjar jag halv nio, men funderar faktiskt på att skippa den då jag ska till tandläkaren i slutet av den lååååånga evigheterslektionen (massage och stresshantering), isåfall har jag bara  två lektioner imon (Y), och det skulle sitta fint.

tänkte också berätta lite om mig (:
namn: maja emma linnea söderström
ålder: 16år, men snart 17!
bor: kungsbacka
familj: mamma, pappa, bror
husdjur: har inga då pappa är allergisk, (har haft fiskar, kaniner och en undulat)
skola: går i tvån på Elof Lindälvsgymnasium , på programmet samhäll. 
detta gör jag på fritiden: umågs med vänner, festar, går i stan, jobbar, (kan väl lägga till handbollen också, som jag ska ta tag i igen , och börja träna 1gång i veckan)
detta visste du inte om mig: hmm, har lockit hår vet nog inte så många?

   
men nu ska jag kila ner och möta upp andrea (:


XOXO

A- godmorgon

Godmorgon! Har precis gjort i ordning oss, och gjort en god smoothie till frukost till vårt nyttiga liv, och ska snart möta upp Emma för att ta bussen till skolan. Idag börjar lektionerna på riktigt, fast vi har bara  tre lektioner idag som tur är. Och de nya ettorna har vi inte sett så det ska bli lite kul.
VI har inte så mycket tid nu så vi kommer skriva lite om oss själva när vi slutat skolan och jag ska till jobbet direkt efter skolan så efter de kommer jag att skriva om mig.
Dagens outfits kommer också senare under dagen.


Hallon smoothie:

Vanilj yogurt
Frysta hallon

Blanda i en bägare med en mixer.


XOXO

Dagens outfits



Maja 18 augusti:

tröja  -  Lindex
linne  -  BikBok
jeans  -  Only
klocka  -  UVX
armband  -  lite överallt




Andrea 18 augusti:

tröja  -  Zara
linne  -  Gina Tricot
jeans  -  Tiger
armband  -  lite här och var


Imon tänkte vi även presentera oss om vilka vi är och sånt (:


XOXO

A&M- avklarat

Första skoldagen avklarad, rätt okej klass, rätt okej schema. Det var skönt att träffa alla igen som man inte sett på hela sommarlovet. Var inte så lång dag idag heller. började ett och slutade två typ, ändå skönt. Hade bara upprop och vi fick tillbaka skåpen.
Efter skolan gick vi och handlade, det är ju en nyttig vecka, så vi köpte frukt till en fruktsallad och yogurt till smoothie. Det blev lite tungt att bära och Majas bror fick lov att hämta oss, lata som vi är ;)
Men nu ska vi äta, hörs sen!


XOXO

M- back to buissnes

GODDAGENS! Sitter vid frukostbordet med andrea och äter frukost. Vi har just gjort oss i ordning och valt kläder, och snart ska vi gå och möta upp emma för att traska till bussen som ska ta oss till skolan. Första skoldagen efter sommarlovet idag, ska bli kul att få träffa alla igen, men det där med läxor och prov skippar vi iår tack!
Idag börjar mitt och Andreas nya liv, vi ska äta nyttigt, motionera varje dag, och plugga bra. Vi får väl se hur detta ska gå, men det känns faktiskt riktigt bra. Igår hade vi ju filmkväll hos Emma och då proppade vi i oss för fulla muggar både pizza, godis och chips.
Nu ska vi gå och fota dagens outfit som vi slänger upp när vi kommer hem från skolan.


XOXO


A-

Nu är jag hos maja och ska bo här  hela veckan, bara för kul liksom :) Väntar på att Maja ska dusha klart så jag kan hoppa in i dushen så vi kan dra iväg sen.
Vi ska snart iväg till emma där vi ska ha filmkväll med massa gamla barnfilmer som Törnrosa, Askungen och Alice i underlandet. VI har köpt massa gott och innan ska vi äta pizza.

Imorgon börjar skolan också, jippie! :( Känns inte som om jag har haft sommarlov än, har bara jobbat en massa. Men de får jag ta igen nästa år då jag och maja ska till grekland i 3 VECKOR :D

Men nu har kom hon just så får väl hoppa in i dushen nu :)


XOXO


RSS 2.0