M- anorexia

Ibland så kan verkligen människor förvåna en.
Vissa männsikor förvånar en positivt och andra negativt, medans vissa gör sådana saker som man aldrig trodde att dom kunde göra. Fick precis reda på att en jag känner har blivit riktigt sjuk i anorexia. Denna männsikan var ungefär den sista som jag skulle tro skulle få det. Och anorexia är helt sjukt, det kan fan inte vara en sjukdom. Det som är sjukt är att man kan bli sjuk av det. Och att man ens kan få anorexia, vi lever i ett land med gott om mat och vissa blir sjuka för att dom inte vill/kan äta mer, medans människor i andra länder dör av precis motsatta anledningen, det låter ju nästan inte som att de borde kunna vara sant, men det är det- tråkigt nog.
Ville bara däga att hoppas att du hämtar dig fort och att du blir "frisk" snart igen!


Vi hörs imon, och då ska ja blogga som vanligt . Men har haft lite mkt omkring mig nu bara.


XOXO


A- killen kan sjunga!!

Hejjar på Erik nu också ,haha. jävlar,  alltså grabben är sjuk! snygg med (Y) :D

här är klippet

A- Tell me that you love me

Sitter och kollar på Idol nu, och hoppas att Nicklas hocker kommer att få en av juryns platser, hejjar på han ;) & Rabih lite också haha, så jäkla söt ändå.
Har annars vart på banken, körskolan och kungsmässan, sen hämtade vi emma som inte hade något busskort och mamma skjutsade oss till jobbet. Gick rätt bra, sjukt mycket roligare nu när Emma också jobba på samma jobb :D
Känns inte så kul att blogga när jag inte har min kamera (har fortfarande inte köpt ett nytt batteri) har bara en massa texter och så, vill ha mer bilder. Men de får jag ta och ordna någon dag. får bara inte tummen ur att göra de, hehe. Nu får jag fortsätta kolla på idol. Hoppas ni får en fin kväll!


XOXO


M - hehohuhähihahö

HAHAHAHA, jag dör.

 



Lediga idag, har sovit hur länge som hellst, ska till kållered ikväll på ett träningspass med frida, bodystep, bloggar kanske senare!


XOXO

A- studiedag

Hallååj, Har precis gjort i ordning mig och snart koommer mamma och hämtar mig, vi ska till banken och öppna ett till sparkonto som jag kan ha mina greklandpengar på. Ska också förbi körskolan och boka en körlektion, om vi hinner sen så kanske vi kollar runt lite på kungsmässan också, och sedan bär de av till jobbet.
hinner inte bli ett så långt inlägg idag, mamma kommer när som helst. Skriver sen om jag hinner


XOXO


A- träning träning och åter träning

Snart kommer Emmas pappa/mamma och hämtar upp mig och skjutsar ner oss till Aranäshallen. Vi ska nämligen träna. Det går faktiskt rätt bra just nu (Y) De va ju jättenära att både jag och maja slutade. Vi hade nästan bestämmt oss helt faktiskt, men de är nog bra om vi kan hålla oss kvar, vi kan ju handboll och de är inte så många träningar. Hade vi inte fortsatt så tror jag inte att ni hade sett oss så många gånger i slingan, och vi kan ju inte gå och vänta tills vi är sumobrottare liksom.
Och jag har studiedag i mon :D fast ska jobba också :/ Men de är ändå skönt, sovmorgon med (Y)
Men nu får jag kila och fixa de sista innan de kommer.


XOXO

M- Stay With Me Don't Fall Asleep To Soon The Angels Can Wait For A Moment

Orkar inte blogga för tillfället. Håller på att mista en närstående och allt är kaos här hemma. Vill bara åka bort härifrån och komma tillbaka och att allt ska vara som vanlgt då. Och så är jag så himla besviken på några stycken , och jag hoppas att ni känner er träffade om ni läser detta. För det borde ni.
Vet inte när humöret kommer tillbaka, kanske redan imorgon eller vad vet jag, men kan fakstikt inte komma på att skriva nåt vettigt när allt känns så fel som det gör just nu.

Det är jobbigt att se på när den människan man älskar mest i hela världen bara bryts ner mer och mer. Och inte ens jag vet hur jag ska hantera detta. Jag ska fan skärpa mig här hemma nu för allas skull och hoppas att det blir bättre fort och att du kommer hem snart igen. Jag älskar dig M  ♥


XOXO

A- I figured it out...

Tror ni jag städade mitt rum igår? Nej... Men Skulle till pappa idag så kläderna är iallafall borta från golvet, så en bra början ändå haha. Försöker också med min tyska som jag ska redovisa för läraren i mon, går inte heller så bra faktiskt. Ska berätta om en resa typ, går i steg två och inte ens Emma och Frida som går i steg fyra kan detta, hur ska jag klara det?! Får blanda ihop lite och hoppas att det går bra ändå, eller att hon glömt av de hade varit ännu bättre (Y)
Rätt okej skoldag med, hade ju sovmorgon till ett :D Har rätt skön vecka faktisk också:
Måndag : Börjar ett
Tisdag : Vanlig skoldag
Onsdag : Studiedag
Torsdag : Börjar tolv
Fredag : vanlig skoldag

Nu får jag ta och göra min läxa som ska vara klar första lektionen...


XOXO

A- His voice is sweet sound

GE MIG EN GITARR, NUUUUUUUU!
Har alltid velat lära mig spela gitarr men har aldrig riktigt blivit av för de kostar så mycket att gå en kurs på typ 20 gånger bara. Men ska nog ta och göra de ändå, eller lära mig själv, så de blir av någon gång. Men att köpa en gitarr vore nog en bra början om jag någonsin ska komma framåt i min gitarrkarriär(Y). Har en massa låtar som jag ska lära mig, men om ni vet någon bra så tipsa gärna :D
Sen så borde alla killar också lära sig spela gitarr och sjunga till, de är nog de finaste som finns!
Men nu får jag ta och städa, skulle göra de men fastna framför datorn och så ( som alltid, he-he) Ingen har så stökit rum som mig, lovar de! Fast snart kanske ni har de?  Trevlig kväll :)


XOXO

A-

Hejhejhejehej, Kom just hem, är helt slut och borde verkligen dusha men först ägnar jag lite tid till bloggen som jag inte gjort på ett tag nu, förlåt för de.
Skulle ju egentligen haft en lung kväll igår och fest idag men blev lite rastlös så jag ringde Maja så drog vi till hogge i lindome igår där de va lite folk och krökte lite. Va där till kanske två, tre och sen drog jag, Maja Isak, och Bill hem till Tim och somna vid halv fem kanske. Kul kväll!
Så tack till Hogge att vi fick komma och tack till Tim för att vi fick sova hos dig :)  
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, om det blir fest eller en lugn hemmakväll. Men nu får jag slänga mig i dushen så mitt hår hinner torka om de händer någonting. Men hoppas ni hade en trevlig kväll igår och får en trevlig kväll idag! PUUUSSSSSSS


XOXO

M- ..

hejochhå! vad jag känner att jag är duktigt på att blogga idag.
Min papi kom hem med pizza för en stund sen så har tryckt i mig lite nu.
Jag och andrea sa ju att vi skulle ha en hemmakväll, men de kanske blir ändrade planer iallafall. Vi kanske ska dra och träffa några killkompisar och kröka lite. Men vi vet inte riktigt hur det blir än...Annars så tar vi väl en liten sväng till macken och hyr en film och köper godis.
Bloggar senare eller imon (:



XOXO



M- NEW THINGS

 
klicka (helst inte) på bilderna för att få dom större.



heheh, har inte börjat städa än, men  SKA göra de efter detta lilla inlägget.
Ni ska få se vad jag köpte i onsdags och torsdags, förhoppningsvis mina sista
köp innan stockholm.....



kofta : GinaTricot, 199kr
beige halsduk : Zara, 129kr
Sjal : Kappahl, 99kr
Mascara : 139kr (kan verkligen tipsa om den, är jättebra)
Svarta armband : Kappahl, 79kr
Rosa nitarmband : Raglady, 99kr

Nu ska jag sätta på högsta volym på ipoden och ´sätta igång att städa!


XOXO

M- fredag finally!

Men ha-llå!
Orkar inte skriva så mkt nu, ska snart sätta igång att städa och sen ringer nog andrea lagom tills jag är klar hoppas jag. Ikväll blir det antagligen bara så att vi har en mysig kväll framför teven med nått gott till. Om inte lilla frida ringer och säger att det blir något trevligt, kanske hyra lokalen eller laserdome med några trevliga? Vet inte, men tror inte de. Men istället så sparar vi våra krafter och hittar på något riktigt kul imon kväll. Vi alla är sjukt sega efter den här skolveckan.
Idag va en helt okej dag i skolan, först speeddating på spanskan, och så kollade vi film i slutet , sen lyssna på två män på sammhällen, en av dom va jätteudda så man satt och skrattade lite åt stackaren, och sen kolla Patrik 1.5 i människan socialt och kulturellt, helt okej fredag! Sen gick jag och frida snabbt föri esspresohouse och köpte med varsin takeaway varmchoklad och sen mot bussen. 
Nu ska jag städa! hörs sen ♥


XOXO

M- underbart med orientering

eller inte!
fy fan vad jag  h a t a r  orientering. inte det minsta kul, och särskilt inte när regnet öer ner över en heller. Det ända som var kul var när andrea halkade, hehe sitter här och skrattar för mig själv bara jag tänker på de. Vi tog 12 av 21 kontroller för sen så stötte vi på emma och frida och vi började snacka lite med dom om att vi skulle ge upp och vända tillbaka. Vi gjorde det men sen efter en stund så ville emma och frida börja igen så jag och andrea gick tillbaka till skolan och lämnade in våran lapp och sa att "andrea stukat foten", som vi alltid har dom ursäkt hehe. Bara för att hon gör det så himla ofta, på rikigt alltså. Så nu sitter jag här hemma medans frida och emma antaglgien fortfarande är ute i skogen och virrar. Har just tagit en varm härlig dusch och snart ska jag och andrea åka in till göteborg och orientera i affärerna där istället, mycket trevligare.
Men nu hörde jag hur min telefon plinga, måste skynda mig lite. Bloggar nog inte förrens sent ikväll för sen ska vi kolla på när Niklas spelar innebandy match!

ska kolla efter några liknande stövlar som dessa idag, annars kanske jag beställer hem domma ;



XOXO /M


M- jakkan!

här får ni bilder på hur jackan som jag beställde hem ser ut pÅ  :)




som sagt 399spänn, bara o klicka hem ;)


XOXO

M- hejtjejgrejdej

nämen tjänna!
håller på att fixa lite med designen på bloggen som ni kanske ser, och vad tycks? (: Har även gjort så att vi har varsin kategori, så jag sparar mina inlägg i "MAJA" och andrea såklart sina i "ANDREA", bara för att ni som tycker det jag skriver är jäääättetrökit men älskar de andrea skriver, t.ex, fast nu vet jag ju att det är tvärtom , hehe.
En sak jag undrar är om alla är sånna nuts som tobbe som frågar hur man vet vem det är som skriver ett inlägg, hehe, om man kollar rubriken så står det ju ett M i detta fallet, så ja - det står ju för Maja. Är det ingen som har fattat det? ;)

Idag hade vi prov första lektionen och emmas pappa skulle köra oss. Och vem vaknar såklart tio minuter innan det är dax?! jooo, jag ofc. Men jag hann dra på mig några enkla kläder och så sprang jag till där jag och andrea skulle mötas upp. Hann faktiskt, men förlåt alla som sett mig i skolan idag, kan ha gett er men för livet , hehe nää hoppas jag då inte (:
Efter skolan så köpte jag en scarf, ett armband, vantar och en mascara innan jag skulle ta bussen hem.
Nu är det tänkt att jag ska göra en ansiktsmask och sen får vi se vad jag hittar på, är ju så skönt att inte behöva planera hela sin kväll när man inte behöver plugga. Kanske drar med andrea ut på en lite promenix  (: får se!

imorgon har vi orientering som lilla emmisen nämnde, det värsta jag vet. Fattar inte hur man ska hålla kartan, hur man vet när man ska vrida den eller nånting, så min upgift blir väl som förra gången att stämpla på pappret, det är jag mästare på! (a)

bild som tobias skickade igår från en gång i somras på krök hos andrea, där va jag ljust nyslingad i håret, miss it!



XOXO

EMMA GÄSTBLOGGAR

Hej
Det regnar ute
Solen skiner och allt är bra. Skämt och sido. Marcus har ingen humor

Frida är tydligen 8% sexigt, typ stämmer ganska bra tycker jag. Jävla äckel! Nää skämt och sido igen. Jag och Frida ska fan springa orientering imorgon. Fast Maja och Andrea kommer ju följa efter oss för dom suger ju. Vi får komma på ett sätt att skaka loss dom...

Trilla precis av stolen, fick lite ont i hälen faktiskt..

Nu skiter jag i den här skiten!
Ha det gött folket, ha det fint i regnet i solen!
PÖZZZZZZZZ FRÅN EMMMSON

här får ni en bild på mig som togs förra veckan...

MAJA- tjena sexbomb, står du här och tickar?

hall-o!
Slutade i hyfsad tid i dag i skolan, men det som är så himla jobbigt är att då går det inte någon buss hem, och ändå, klockan två är ju inte såå tidigt så inte bussarna ska gå? men iallfall så gör dom inte de, så jag och andrea köpte varsin varmchoklad och så traskade vi hemmåt. Och det var nog den äckligaste chokladen nästnan i mitt liv, inte alls så där goda som dom är på espressohouse, och dessutom så spillde jag ut rätt så myclet också hehe. Sen jag kom hem så har jag inte haft för mig så mycket, ska leka pluggis nu denna eftermiddagen och läsa mke.
Skönt var det att ha buffertdag igår, va på kungsmässan en liten sväng när mami skulle handla och jag fick med mig en jeansjacka från rean på zara och även en till vinterjacka därifrån, båda gick väl på ungefär 1 600kronor tror jag. laddar upp bilder på dom och även jackan och västen från HM antingen ikväll om jag hinner, annars lovar jag att det kommer imorgon (:
Skönt att vi är lediga på torsdag nästan med. Ska bara ha orientering och sen slutar vi. Då ska jag och Andrea nog ta en tripp till Göteborg och köpa jeans som vi båda behöver. Och sen på kvällen så nog vi och Frida kolla på Niklas som spelar innebandymatch någonstans, hoppas det blir trevligt iallfall och hoppas att vi båda hittar några snygga jeans att köpa. Sen ska vi spara våra pengar till Estocolmo så vi kan gå loss där!
Och grattis till min bror och Natha som firar två år tilsammans idag (: Nu ska jag vara plugggggis. (Y)


saknar mitt blonda hår faktiskt



XOXO


A-

Godmorgon
Jag hade ju inte bangat en studiedag igen?! Fast denna vecka är ändå rätt skön, utom provet i morgon, vi hade ledigt igår, orientering på torsdag och två lektioner på fredag, då vi kollar film på en av lektionerna.
Hinner inte med så långt inlägg, Maja kommer om tio minuter så ska  vi springa till bussen i regnet. Men vi hörs kanske senare. Ha en bra skoldag :P


XOXO

A-

Varken jag eller maja har ork att blogga idag men känns som att de kan behövas så jag tar tag i de, fast de kan bli ett kort inlägg. jobbade idag, till klockan nio, fast butiken stänger sju. Bara för att de är inventering i mon så vi fick städa och räkna innan och så. Ska också jobba på söndag fick jag reda på. Men börjar först vid tolv så kan ändå hitta på någonting på lördag kväll :) Nu måste jag ducha med, och sen sova :D
godnatt goingar


XOXO

M to the A to the J to the A

Tjoozan!
Har för en liten stund sedan firat min bror som fyller 19 imorgon, men vi firar han idag för inte orkar väl nån gå upp före sex imon, särskilt inte jag som är ledig tommorow! Iallafall, jag , mina päron, Jacob och hans flickvän Nathalie satt och åt en jättegod middag och hade trevligt , sen blev det att hänga sig här framför datan som resten av min kväll kommer att se ut. Är svintrött och svinirreterad idag, så stänger in mig här. Kom ju hem som sagt vid halv sex, och imorse ringde klockan halv tio, så har inte så många timmar av min skönhetssömn med mig denna dag. Men hade iallfall väldigt trevligt igår hos Nikke. Så tack alla som läser våran grymma bästaste profsigaste blogg om ni var med igår(:
Har inte kunnat uppdatera så mycket denna helg då jag inte vart hemma nästan någonting, igår så jobbade jag hela dagen och sen festen då på kvällen och idag har jag med jobbat. Och erkänn att ni har saknat mig va?! (HÄHÄ).

Today Iam wearing this:


Klännig -  ?gammal?
Linne - GinaTricot
kofta - Lindex
knästrumpor - HM
Skärp - GinaTricot


XOXO


A- ny mobil :D

hallåhallå
Köpte en ny telefon idag :) en rosa T707 :) Behövde verekligen de, min förra dampade sönder nu de sista dagarna.
Och tack till Nicke för att vi fick komma på festen igår :) De va kul och med skönt folk, kom väl hem vid fem, halv sex och la mig direkt.
Har också buffert dag i morgon så är lediga :D får ta och plugga och vid fyra ska jag jobba.


Den verkar väldigt bra än så länge :)


XOXO

A & M

ni är patetiska...

A- älskar att drömma :D haha

haaaaaaej! Hade en underbar dröm inatt och vad händer inte då? jag vaknar. Det är alltid så, man vill bara sova föralltid och drömma. När man drömemr hemska drömmar så vaknar man inte, men så fort det är en bra dröm så vaknar man. Så blir man lite på dåligt humör och försöker somna om för att få fortsätta drömma, men nejnej, sånt händer inte! haha
Sitter iallafall och lyssnar på musik och käkar godis och naturgodis, så lite nyttig är jag allt. Ikväll är de fest som gäller och ända fam tills dess så ska jag försöka plugga så mycket jag bara orkar, har historiaprov på onsdag med jättemånga sidor och en massa olika årtal och massa skit. Och jag har också lovat mig själv att vara duktig i skolan och ta tag i pluggandet så nu får jag sluta blogga och börja läsa. Hoppas ni får en trevlig kväll :)

Två liv som kärleken gjort till ett
Två liv som tillsammans blir så rätt
Två liv, så olika som natt och dag
Som var för sig var så fel men tillsammans så bra


XOXO

M- duktiga tjejor!!

Kom hem för en liten stund sedan från årets första match, som faktiskt gick kanonbra!? vi VANN, hhäh. Lite oväntat, men kul (: Vi är inte så seriösa i det laget jag och Andrea spelar, vilket är jätteskönt, tränar bara en gång i veckan och kör lite bara för att det är kul. Men iallfall, we are the winners!
Hade först skolfoto i skolan idag, fick sitta ner fast än att det var det första jag sa till fotografen att jag absolut inte ville göra, men whatever.
Efter skolan gick jag direkt till jobbet, köpte något att äta och sen jobbade jag och slet i tre timmar tills min papi fick komma och hämta mig, då med en varm påse från donken, klämde i mig det fort som sjutton medans han körde mig till matchen. Och jag tänkte herregud, hur ska detta gå med donken i magen? men det gickk faktistk bra, så ett tips till alla som vill testa det. Jag tänker då köra på det innan varje helg (inte).
Och idag på espressohouse, ett av våra stamkundsställen, så tummade Jag, Andrea och Frida på att vi inte ska fika mer på ett långt tag, heh. Hoppas att detta ska funka. Känner att nästan det ända vi lägger mat på är mat. Inte okej!

Nu hade jag tänkt att slänga mig i duschen och sen  krypa upp i soffan framför teven, vad sägs om det? Låter bra tycker jag.

Så här så jag ut idag innan skolfotot, jagvet . Min webbcam suger, men ni får leva med det (:



XOXO


A & M-

tjooou!
Vi sitter här i skolan och har svenska, ska igentligen jobba om en gud som heter Afrodite. Fast de är rätt svårt så vi gav upp. he-he. Efter skolan ska båda jobba, så de blir inget bloggande fören sent ikväll om ens de. Ska nämligen ha Seriens första match i dag, ni borde önska oss lycka till.
Sen får vi se om det är fest ikväll eller vad som händer (: Kanske bara blir en myskväll hemma med en massa godis :D Men inte för Majas del, som ska få tandställning så hon har både dragit ut tänder och fått gummi ringar så hon har ont, så ont.
Vi har också bokat biljetter till stockholm :D så vi åker kvart i sju med X2000 från göteborg så sk anågon också vara på tåget då så hör av er om ni vill ha sällskap :P Vi åker 6 November och åker hem vid ett på söndagen sen :) Så en massa shopping där uppe. Har tänkt spara våra löner för denna och nästa månad så vi kan shoppa riktigt ordentligt.
Nä vi får väl ta tag i Afrodite nu, Vi hörs ikväll eller i morgon :)


XOXO


M- new clothes

Har nu vart och hämtat ut mina saker från HM som jag fick på posten. Fick en jacka, en väst och en tunika. Jackan var bra och västen var bra, men tunikan var heeelt fel färg än vad dom visade på hemsidan - så blev lite besviken, men jag behåller den ändå, va inte så dyr så orkar inte skicka tilbaka den. det va den som jag ville ha minst av det jag beställde om man säger så, så det var väl tur i oturen(:

Här är bild på jackan jag köpte för 399kr:  (bild från HM.com)


Och denna västen köpte jag för 499kr:   (bild från HM.com)


Tunika 199kr:


Dom andra sakerna får ni se hur dom sitter på en annan gång, men nu orkar jag inte fota. Säg gärna vad ni tycker om tunikan eftersom jag är så osäker på den.
Uppdaterar förhoppningsvis på morgonen imon (:


XOXO


A- alla hatar skolfot?

helloou bloggen! Förlåt för dålig uppdatering, men har hänt massa andra saker så har inte riktigt haft ork. Men nu är jag nog på G igen, hehe. Imorgon har vi ju skolfoto som Maja nämnde i inlägged nedan, och jag blir ju aldrig bra på de. Kolla bara på senaste liksom, inte så kul.
Vi har också Seriens första match i morgon, ha-ha! kommer gå riktigt bra känner jag (inte) men vi får väl kämpa allt vad vi kan. Allt kan hända, bollen är ju rund som jag och maja säger :P
Och så längtar jag till människan socialt och kulturellt för vi ser ju på Vingar av glas och jag vill inte missa Alexander, love.


XOXO

M- glad typ

Nu har min mamma kommit hem med mat åt mig, så nu mår jag mycket bättre!
har fått sms om att mina kläder jag beställde häromdagen har kommit, så ska kila ner till hydro och hämta paketet (:
Och ikväll ska min pappa ringa och prata med min faster om jag och andrea får komma och sova i hennes (grymt snygg)hus i november över en helg, hoppas att vi får det , isåfall så bokar vi nog biljetterna redan ikväll (Y)
Nu ska jag kila


XOXO


M- hemma idag

Är hemma ifrån skolan idag, försov mig till massagen och sen tyckte jag att det var onödigt att åka ner på två lektioner och sedan gå hem, när jag dessutom nästan inte hat ätit något sen i tisdags eftermiddag, kan knappt stå på benen. Och varför detta då? Joo, för jag har jävla gummirignar i munnen som ska "töja ut" typ eller nåt. Inte bra alls går det för mig, har levt på lite yogurt och oboy och några få pommesfrites i snart tre dagar. Vet inte vad jag ska ta mig till riktigt, har ingen ork att plugga, orkar inte ligga i sängen, orkar inte gå upp och göra nåt. Så sitter bara här vid datan som tidsfördriv. Och imorgon så har vi skolfoto i skolan och sen ska jag jobba i tre timmar, jag hatar verkligen skolfoto.
Nu ska jag försöka pallra mig ner till köket och fjäska med min bror om han kan vara gullig och koka ett ägg åt mig? tror ni han gör det? självklart inte, han vet väl inte hur man kokar ägg? (okej, jag erkänner..inte jag heller) men han är faktiskt två år äldre än mig med, och inom två år kommer jag att kunna. Men nåt måste jag få i mig nu innan jag sävlter ihjäl, hörs senare eller ikväll om jag lever då.

i människan socialt och kulturelltser vi på "vingar av glas", snygga Alexander Skarsgård är med där, LOVE!
                  



XOXO

M- GOOD LUCK CHUCK

hejhej.
Blir ett snabbt inlägg idag för jag måste ta tag i pluggandet, måste plugga in massageläxan tills imon, samhällsfrågor tills imon, läsa historia och matte (plus att jag måste läsa tidningen till sammhällsgrejs). HATAR att det går att skjuta upp på saker , hur svårt kan det igentligen vara att bara ta tag i grejerna precis när man kommit hem från skolan? så har man kvällen framför sig sen, men nääh. Så bra går det aldrig,. för nån av oss tror jag?
Och jag som ville shoppa någon dag..kommer jag då inte att ha tid med...får väl nöja mig med att kolla runt på internet sålänge, kanske klicka hem något? (:

lindex 249kr

lindex, 299kr


men nu måste jag försöka ta något att äta och sen plugga gärnet!


XOXO

M- skönt

Hej bloggen!
Idag hade vi bara två lektioner och sen fick man cykla hem igen, skönt med sådana dagar.
Har inte haft för mig så mycket sen jag kom hem, bara slappat (och ätit godis) o så. Men nu ska jag ta tag i pluggandet av historia hade jag tänkt, fy vad tråkigt, men måste göras lite faktistkt.
Köpte en roda halsduk på fredags på Ginatricot som ni får bild på här nere.
Men nu så måste jag ta fart med historian och sen ikväll blir det träning, skönt att få röra lite på sig och på fredag har vi även årets första match! hehe, undra hur detta ska gå för oss i bredd?!


 



XOXO

A- sover

slänger in en bild på mig och maja från festen i lördags :D Nu ska jag sova med :)

 Jag & Maja

M- ingen vill veta vart du köpt din tröja

hejhej.
Idag har jag vart i skolan och sen efter den så gick jag och andrea och köpte med oss pizza (jag åt nästan upp en hel kebabpizza för första gången i mitt liv!) och sen så gick Andrea hem efter en stund för att jag och pappa skulle och köpa en ny säng åt mig. Och det gjorde vi. En sultan säng från IKEA blev det, som typ alla människor i hela sverige har känns det som. Iallafall en 120cm bred fick det bli. Ville haft en ännu bredare men kände att den fick räcka till mitt rum. Sen så åkte vi och handlade en sväng, och nu är jag hemkommen igen. Har klickat hem tre saker från HM.com med, en jacka, en pälsväst och en tunika. Bilder får ni se när jag har fått dom om jag bestämmer mig för att behålla dom.
Men nu så hade jag tänkt att hoppa in i duschen och sen lägga i mig i sängen och läsa lite historia som en godnatt-saga, man blir ju alltid så trött när man pluggar, så de borde ju ändå vara den bästa godnattsagan?!
Men vi hörs imorgon bitti kanske, har en liten sovmorgon iallafall.


XOXO

A- rädd, igen...

orkar inte blogga just nu...

M- bloggar ikväll

nu ska jag och papi åka och köpa en ny säng åt mig, vi hörs senare. Tjing!



XOXO


Maja- humor

älskar denna filmen

A- tack för igår :)

Hejsanhejsan! Kom hem för en stund sen från Niklas där jag och Maja sov inatt med frida och niklas såklart. Så tack Niklas för att vi alltid får sova hos dig :P  Kvällen/Natten va riktigt kul med trevligt folk. Vi gick och la oss rätt tidigt ändå för grannen klagade lite. Men är sjukt trött och orkar inte skriva något mer, så hoppas ni också hade en trevlig kväll igår!


XOXO

A & M- outfits

Nu ska vi bara fixa det sista och sen sticker vi :D
Bilder på vad vi har på oss denna kväll:



Andrea har på sig:
tunika - tessie
jeans - bikbok
armband - här och  var




Maja har på sig:
lacktights - bikbok
linne - bikbok
jeansjacka - ginatricot



XOXO

M- brunnnnnnnett

Tjooosan!
Har just sminkat mig, och nu sitter jag här och spelar bubble shooter medans Andrea fixar sin makeup, blir finemang tror jag! Sen så ska vi laga mat, och jag måste välja kläder och sen runt sjutiden så tar vi tåget för att förfesta lite hos Niklas. Ser fram imot en fin kväll.
Igår när jag skulle slinga håret så gick det åt skogen, så min kära papi fick köra ner hos till coop så jag fick köpt en ny hårfärg, denna gången köpte jag brunt- ett säkert kort, så nu alla människor är jag brunnet (fan va hett). Frida tror fortfarande att jag är blond, så hon får sig en liten överraskning när hon ser mig (; men de är hon värd, den skitan som lurade oss så. Nu så är Andrea klar, så nu blir det käk, gott! har bara ätit chips och lite yogurt idag, men det är ju lördag så då är det okej att tjocka sig.
Kanske bloggar och lägger upp hur vi ser ut innan vi sticker, annars hoppas jag ni får en bra lördag!




XOXO


A- vi gillar inte frida ;)

Tjolahopp! Va påväg att skriva ett inlägg tidigare i dag men min datorn dog just när jag nästan skrivit klart så får skriva om ett. Hade just dushat och så tills ikväll då Frida smsar och säger att det inte blir någon fest för hon är sjuk. Jag ringer genast upp Maja som också fått smset. blir lite opepp och tänker att det blir att sitta hemma ikväll. Så smsar niklas, fridas pojkvän, som ska ha festen att vi ska komma ändå och så. Maja ringer frida för att hör vad hon hade för sjukdom så säger hon att hon drev med oss. Maja ringde och sa detta och vi ska slå ner frida när vi ser henne ;) haha. Så nu blir de fest och vi är taggade. Vad ska ni hitta på ikväll? hoppas ni får en bra kväll va ni nu gör :)


XOXO

A-

Ska nu ta och färga håret på Maja som jag brukar göra  :D Hörs sen


XOXO

M- elfte september

11 september idag, och alla vet ju vad som hände den dagen för några år sen.
Hittade en läskig sak som så såklart inte va planerad, utan att bara slumpen , men ändå.
Läs:

Dagen då World Trade Center rasade: 11

Amerikanen skriver 9/11 isf 11/9 som vi svenskar gör = 9+1+1= 11

911 är nummret som bla går till amerikanens polis = 9+1+1= 11

11 september är dag nummer 254 på året: 2+5+4= 11

Efter dag 254 (11 sep) finns det  111 dagar kvar på året. 

Ska ringa med mobil till andra länder från USA måste man slå: 011

Det första planet som flög in i wold trade cennter var Flight 11

Det första tornet som rasade sägs vara kl 10:28 = 1+0+2+8= 11

New York City = 11 bokstäver

Räkna själva om ni vill, allt stämmer.


M- jag vet att det är lågt att be om , men jag skiter i det

hallllo alla som läser våran superblogg!
Idag hade vi bara en enda lektion efter vi va på body&soul mässan på Aranäs.
Vi fick först få runt och typ kolla lite, och sen fick vi göra Chiball? , som var en avslappningsgrej med bollar o sånt. helt okej vade. Sen gick vi då till skolan där vi gjorde klart och skickade in vårt arbete i Männskan Socialt och Kulturellt. Skönt att bli av med de, och tänka på de. Efter skolan gick jag och Frida en snabbis till kungsmässan och köpte slinghårfärg å mig som andrea ska få göra på mig, ta utväxten och så. Hoppas att det blir bra, brukar ju vara bäst när man ska bleka håret att gå till en frisör, men dom vill inte att man gör de så ofta, så sist jag kom dit så tog dom inte hela håret, så får hoppas att det blir bra. Annars kan jag faktiskt tänka mig att förga håret mörkt igen.
S´å nu väntar jag på att Andrea ska sluta jobbet och sen ringa mig så får hon göra det.
ikväll blir det nog bara att sitta hemma och mysa i soffan framför teven, och vila upp oss- för imon har Niklas fest, så då ska vi dit (:

denna har jag tänkt att använda mig av, kostar 89kr på ICA 


Bloggar senare efter slingnigen och så kanske ni får se ett förhoppåningsvis bra resultat :))
Hoppas att ni som ska göra något trevligt får en fin kväll iallafall!



XOXO


M- RUBRIK

Gokväll i stugan(:
Nu gick Andrea just hem till sitt place, efter ha varit här sen i eftermiddags. Först efter skolan så gick jag och Emma till Wspressohouse och köpte med oss varsin frapino (islatte typ?), och gick och satte oss i solen utanför biblioteket med dom och varin kaka/macka och bara mysde. Trevligt va de (:
Sen cyklade jag hem för att plugga lite och sen kom Andrea hem till mig, ikväll har vi bara kollat idol och så har jag hjälp Andrea att skaffa Farmville, hehe. Kommer nog bli fint för henne så småningom.
Imon så ska vi med klassen till Aranäsgymnasiet på någon mässa typ, ska göra Chiball något sånt tror jag det hette, ingen aning om vad eller hur det kommer bli, men kan ju vara roligare än spanska iallfall?!
Slänger upp två bilder på mig och Emma från fikan idag, sen måste jag skörda på Farmville, ha de fint!

 Emma

 Jag



XOXO


A & M - våra idoler

haha, dessa två sköna killarna älskar vi :D

http://www.youtube.com/watch?v=Au8xGFplkrw 


och detta gamla klippet kan vi inte sluta skratta åt:

http://www.youtube.com/watch?v=7qAWWqyfx50


XOXO

M & A- inte bra , IGEN!

hejhej!
nu ska vi göra något dumt... vi ska gå ner till gottegrisen och köpa lite godis och bunkra upp oss framför teven sen, det är ju trots allt idol ikväll! Känner/vet en del som har vart där, så vi hopppas på att få se några igenkända ansikten. Men nu så måste vi ner för att sedan stilla våra abstinensbesvär. hehe
Bloggar senare ikväll!


XOXO

Braaavo!

mååååååååååååååååål åt sverige av
snyggga marcus berg !! :D


PS:min italienresa är nu bokad, nu är det bara min och andreas kvar! (: DS


XOXO


M- freeport

hej alla (:
Idag slutade vi i hyffsad tid efter skolan, så jag och frida passade på att ta en tripp till Freeport för att gå in i affären där andrea jobbar idag och hälsa på lite. Hittade ett enkelt linne som skulle kosta mig 15 små riksdaler, men orkade inte vänta på att andrea skulle komma ut till i affären och hämta de, så sket idet. Men jag gick in på bellbox och köpte mig två stycken hårspray att ha innan jag plattar håret, fick även med mig ett puder och en hårinpackning från ica innan det bar av hemmåt. Frida skulle på middag och jag åkte hem för att ta tag i pluggandet, och vi kan ju låtsas iallafall som att jag har gjort de.
Funderar på om jag ska ta i hårinpackningnen nu, eller om jag ska vänta till efter fredag. För då ska jag antagligen slinga mitt hår lite i utväxten ochsånt, men vet inte om jag har krafter nog just nu att duscha håret och sånt, då måste jag ju gå upp tidigare imon också för att platta håret. Somliga har ju inte sovmorgon imon som andrea har, nää.. jag får börja 8.25.
Just nu sitter mina päron och tittar/bokar resa till Italienresan som vi ska göra två veckor nästa sommar. Så vi får hoppas att dom hittar något fint!


Saknar mitt långa hår väldigt mycket! ): men nu ska jag börja
med hårkontroll och värmeskydd för fullt och se om det kan ge
mig något resultat (:




Fick köpa två stycken värespray för 189, hårinpackning och solpuder
minns jag inte exakt och fick inte kvitto, men gick kanske på 100kr tillsammans.


XOXO

A- sovgott

Godnatt:) hörs imon!


m- ett fikaberoende?

Hej bloggen!
Blir ett snabbt inlägg nu för sen ska jag och andrea kila ut på en promenix.
Idag efter skolan så gick jag, andrea och frida till karma och fikade såklart ceacarsallad, hehe. Går ju inte så bra för oss och vårt sparande till greklandsresan som vi tänker utföra nästa sommar, men vi får jobba hårt på de.
Efter fikan så gick jag och andrea hem till henne och har nu lekt lite med felix och lilla charlie. Plus att andrea har varit så snäll och målat mina naglar.
men nu måste jag skynda mig att dra på mig skorna och skinnjackan för att bege mig ut med andrea som väntar på mig.
bild på frida, mig och andrea från midsommras då vi inte tog någon bild idag:




XOXO


A-

Godmorgon alla ! Ska snart ta och sticka iväg till skolan. Min pappa är så snäll så han har sagt att han kan skjutsa oss. Blev inget bloggande igår för oss. förlåt för de.
I lördags hände inte heller så mycket, lite tråkigt, men de fixade vi med en film om lite godis. Vi taggar helt enkelt till nästa helg så de händer jättemycket. De skulle inte kunna vara lite utspritt? Jag hoppas iallafall att ni hade en bättre lördag än vad vi hade, även fast de inte blev så tråkigt så hade de kunnat bli roligare.
Har inget mer bestämmt än skolan idag, ska försöka att plugga lite när jag kommer  hem också. Vad ska ni göra idag?


XOXO

A-

Har just kommit hem till mitt andra hem, Maja. Är aspepp på att hitta på någonting, men som  vanligt  när man är de så händer det ingenting eller så har vi fortfarande oturen efter oss att de är på gång men det skiter sig, blää på de. Och förlåt för dålig uppdatering, men jag har faktiskt inte orkat. känner inte att det är så kul när min kamera inte funkar och de bara blir text hela tiden, de är inte så kul då kanske. Men ni ska jg sminka mig, hoppas ni får en trevlig kväll allihop :)


XOXO

M- bajs

Gokväll bloggen(:
Kom hem för en stund sedan från mitt jobb. Fick ett sms förrut om att de skulle vara lokalfest i kållered och att vi fick komma, blev aspepp. Men nu för en stund sen så fick jag ett meddelande om att lokalen som aldrig annars är upptagen var såklart de, fan vad besvikna vi blev. Frida och Niklas skull kolla runt lite, och ringer snart och säger om dom har hittat nåt, och det hoppas vi på. Andrea ä just nu påväg hit så får vi se vad som händer. Men något måste vi göra för vi pallar inta bara sitta inne o ruttna och dö. Men nästa helg är det iallfall spikat att något händer (Y) Och då händer såklart massa saker, allt ska alltid hända på samma helg, men det är nununu vi vill göra nåt!

nu kom Andrea så nu måste jag sticka, uppdaterar kanske lite senare (:


XOXO

.

Live the life you love, love the life you live'     

M- pissväder

tjenatja!
Ligger här under sängen med laptopen under en filt och med värmdekudde. Det är det enda man vill göra när det är sånt här väder. usch! man blir nästan deprimerad av regnet och blåsten. Cyklade till skolan idag och på vägen hem så blåste man ju nästan omkull? Min kväll ser ut som så att jag kanske sticker till Andrea en sväng eller så blir jag bara hemma och då hade jag tänkt att kolla film eller så skulle jag behöva städa min garderob, vi får se hur de blir, men jag tror att det bara blir att sitta hemma iallafall.
Köpte idag en par svarta jeansleggins och ett par lacktights, båda från bikbok. Kanske slänger upp en bild lite senare om någon är intresserad av att se hur dom ser ut (:


nu ska jag iallafall äta laxpasta (L) receptet kommer från Andreas mamma eller pappa, men det är iallfall sjukt gott, ni som inte testat de, jag kanske lägger upp receptet senare, men till er säger jag DO IT! ni kommer inte att ångra er (;



XOXO


M- söt som sjutton?!

woho! nu är man sjutton år finally (:

har på morgonen fått pengar, presentkort på Tara, ipod högtalare och ipodlurar (eftersom mina sprängdes, dåligt ändå att dom inte håller, man måste ju kunna spela på högsta utan att nåt går sönder, då kan man ju lika gärna sänka musikgränsen?! )

Men nu måste jag skynda på!

 

XOXO


A- duktigtduktigt (Y)

Har precis fått charlie att sova :D och tro det eller ej men jag och maja ska faktiskt ut och springa nu :o
Hörs senare elelr i morgon, och önska oss lycka till (Y)


XOXO

M- :O

NUI SKA JAG HOPPA I TRÄ NINGSKLÄDER OCH TA IPODEN I ÖRONEN OCH BEGE MIG TILL ANDREA- VI SKA UT OCH SPRINGA :O:O:O  


M- sista dagen som 16år?!

Tjooh! Kom hem för en liten stund sedan, har varit och fikat med Andrea, Vickan & Matti på Karma. Och gissa vad jag åt? ceacarsallad<3 heheh. Vi har inte umågts på hela sommaren typ, så vi satt och snacka om massa saker. Sen så kom vi in på rolia klipp som vi har sett på youtube, så satt vi och snacka och skratta om dom, så ska kolla lite på sånt nu ,  kul ju faktiskt. Sen ska jag snart slänga mig i duschen för att sedan lägga mig i soffan för ikväll klockan 10 kommer Scary Movie, och den vill jag inte missa.  Ångrar nu att jag inte tog med mig min mattebok hem, hade verkligen beöhvt göra lite nu, för jag fattar i n g e n t i n g. Så får väl bli att sätta sig med den imon en stund efter skolan, och sen kanske dra på nåt skoj fram på kvällskvisten.
Bjuder på en vacker bild från fridas tjejmiddag förra året, när det var vi tjejer som verkligen höll ihop.

PS. glömm inte att det är min B-day imon. DS.


Frida, Andrea och jag där bak,
Vickan, Emma och Matti där fram (:



XOXO


A- sovmorgon :)

godmorgon! Skönt med sovmorgon? JA. väntar hela veckorna tills det ska bli torsdag för då börjar jag tolv. HAr fixat mig och så, ska bara platta håret och borsta tänderna. Får skjuts till skolan med, fast  ska möta upp Fridisen på stationen så blir släppt där.
Hittade en bild på mig och Maja på facebook från Åhus beachhandboll som ni kan få se också. Har fortfarnade inte haft tid att köpa ett nytt kamerabatteri så inga bilder för min dela att lägga ut.
Nu får jag ta och fixa de sista innan skolan. Ha de bra i skolan... (:

Jag & Maja (L)


XOXO
 


M-(aja)

Gokväll i stugan. Vad har ni för er en onsdagskväll dom denna? Tänk, nu är det börja torsdag kvar, och sen är det fredag. Skönt! Idag har hunnit med att gå i skolan till klockan tre ungefär, powernapat, damsugit, svabbat mitt golv (mitt spray gör det jättehalt, så man halkar hela tiden), och nu sitter jag är framför datan och käkar lite melon, har så ont i munnen idag så kunde inte äta kebaben som mamma hade lagat , buhu! 
Justede, min kära mami har fixat så jag ska få en egen laptop tror jag, den har typ legat i gaderoben i ett år, men utan att internet har funkat, men nu så ska de funka, den är inte så jättesnygg,  men den duger väl :D Så nu kommer jag att kunna uppdatera lite oftare med kanske.
Vet inte hur det blir imon, men det har vart tal om att fika med Andrea, Vickan & Matti imon, men har faktiskt ingen aning om de blir imon eller någon annan dag. Vi får se imon. Men nu ska jag kolla teve.






Och träningen gick bra igår faktiskt, men jag ljuger ju om jag säger att jag inte har träningsvärk idag, men kunde vart värre faktiskt.


XOXO

M- tro de eller ej, men träning för oss idag!

tjosan i trosan bloggen. Sorry att jag var så sålig och inte gjorde nåt inlägg igår, men jag var hemma och sov bort hela dagen verkligen, men skönt att få göra så ibland. Va först tidigt hos tandläkaren och sen gjorde jag inget mer på hela dagen.
Idag är det väldigt fint väder, härligt! Det firade jag med att skippa spanskan och hängde istället med Andrea och Frida till ett jätte mysigt fik som heter Karma, dom har världens godaste ceasarsallad, så dit tipsar jag alla som inte redan besökt det att ta en liten tripp till dit. Just nu sitter jag och käkar lite naturgodis, (nyttiga maja(Y)). Ska om ett tag slänga i mig lite mat för att sedan ska jag och Andrea hör och häpna träna, helt sant faktiskt! Vi ska gå ner och träna handboll med laget som kallas "bredd" där vi nu ska hålla igång en gång i veckan plus matcher, kommer nog bli fint, och lagom för oss, hehe.
bjuder på några bilder från Karma idag, för jag var så duktigt och hade med mig kameran, sådeså!

   Frida & jag

 Andrea

 Ceacarsallad


XOXO


RSS 2.0